RECEPTAI » KARŠTI PATIEKALAI

Paprikų piršteliai

 

Receptas labai paprastas, bet toli gražu neprastas.

Jums reikės saldžiųjų pipirų, kreminio sūrio, šoninės juostelių ir bbq padažo.

Pipirus pjauname išilgai ir pašalinam sėklites. Į vidų dedame kreminį sūrį (gali būti su žolelėmis,  svogūno laiškais ar panašiai) ir apvyniojame šoninės juostelėmis. Kepame netiesioginėje kaitroje su trupučiu dūmo uždaroje kepsninėje 135C-150C temperatūroje apie 45min - 60min kol pipiras suminkštės, o šoninė šiek tiek paskrus ir taps traški. Tepame bbq padažu ir lieka dar 10min nekantraus laukimo... Skanaus!

Už receptą, didelis ačiū Kristupui Krivickui ir jo puslapiui facebooke Smoked Pig.