RECEPTAI » SRIUBOS

PIEVAGRYBIŲ, POMIDORŲ SRIUBA

 

Kartais taip užsimanau sriubos, o gaminti jau kartą gamintos nesinori. Tad vėl bandau eksperimentuoti. Šį kartą, kaip ir dažniausiai eksperimentas pavyko. Sriuba gavosi labai skani.

Tad jei norite panašios sriubos, čiumpate popieriaus lapą, rašymo priemonę ir persirašote receptą.

Mums reikės:

- 500 g. vištienos filė,

- 300g. pievagrybių,

- 6 vidutinių šviežių pomidorų,

- 2 baltojo svogūno galvų (tiks ir geltonas, imkit kokius turit po ranka),

- 1 poro,

- 4 skiltelių česnako,

- 2 morkų,

- druskos, pipirų,

- aliejaus,

 Vištieną susmulkiname, dedame prieskonius ir apkepame. Tada apkepame pievagrybius, kuriuos irgi prieš tai supjaustome. Taip pat apkepame tarkuotas morkas, smulkintus svogūnus ir česnakus. Viską sudedame į molinį indą. Sudedame nuluptus, smulkintus pomidorus, užpilame vandeniu. Ir pašauname į įkaitintą orktaitę 230C, kokioms 30 minučių.

 

 

 

SKANAUS