Apie Riebų katiną

Mes visi laikas nuo laiko lankomės kavinėse, restoranuose. Ne visada tos įstaigos mus maloniai nustebina. Tad po vieno tokio apsilankymo ir gimė Riebus katinas. Manau žmonėms malonu sužinoti kur galima skaniai pavalgyti, o kurią vietą geriau apeiti, net neužsukus.

Paklausite kodėl pasivadinau Riebus katinas? Atsakymas paprastas. Katinai ypač švarą mėgstantys gyvūnai, o ir maisto bet kokio jiems neįkiši.

Mėgstu ne tik skaniai valgyti, bet ir gaminti. Tad šalia RIEBUS KATINAS BLOGAS rasite ir mano asmeninių RECEPTŲ. Jie paprasti pasigaminti, bet neprasti…

Tiesa vos nepamiršau SVARBIAUSIO:  noriu padėkoti garsiai Lietuvos dailininkei Ritai Onai Danielienei ( Rita Mimoza Daniela ) už tai, kad ji taip puikiai įgyvendino mano idėją. Kadangi, nemėgstu paveiksluotis, iškentėjau kelias valandas pozuodamas, kad gautųsi šie gražūs paveikslai, kurie yra ir apsilankymų vertinimai. Vertinimo esmė: kuo daugiau nagučių tuo geresnis vertinimas.

Vertinami keturi kriterijai:

1. Interjeras ,

2. Švara,

3. Aptarnavimas,

4. Maistas

Vertinama 10  balų sistemoje. Balai sumuojami ir tada išvedamas vidurkis. Pagal kurį ir nustatomas gaunamas vertinimas.

Naujus savo vertinimus išsiųsiu ir aplankytoms kavinėms. O jau jų reikalas, ką su jais daryti, rėminti ir pasikabinti salėje, ar slėpti nuo lankytojų…

Jei balų vidurkis tarp 8-10 balų tai vertinimas – 5 nagučiai.

Jei balų vidurkis tarp 6-8 balų tai vertinimas – 4 nagučiai.

Jei balų vidurkis tarp 4-6 balų tai vertinimas – 3 nagučiai.

Jei balų vidurkis tarp 2-4 balų tai vertinimas – 2 nagučiai.

Jei balų vidurkis tarp 0-2 balų tai vertinimas – 1 nagutis.

Apie RECEPTUS:

Čia užsukę rasite įvairiausius receptus, skirtingas pasaulio virtuves, įmantrius ir paprastus receptus. Visi receptai suskirstyti į kategorijas, kas leis jums greičiau surasti norimą receptą. 

Apie ĮSTAIGAS:

Čia rasite Lietuvos maitinimo įstaigas, kuriose aš apsilankiau ir jas įvertinau, bei parašiau apžvalgą. Nuorodą į apžvalgą rasite prie kiekvienos įstaigos informacijos.

Pateikta informacija: pavadinimas, adresas, telefono numeris, darbo laikas, nuotraukos ir t.t. 

Jei apsilankėte kavinėje ir sumanėte palikti savo vertinimą, tai galite padaryti ir Riebaus katino svetainėje. Vertinkite maitinimo įstaigas penkiabalėje skalėje.

Apie PRASČIAUSIĄ LT PATIEKALĄ:

Pastaruoju metu daugumos kavinių, restoranų virėjai taip aptingo, jog jų gaminamas maistas, kuris tiekiamas klientams sukelia ne tik pasipiktinimą, bet kartais net juoką. Yra tokių kepsnių, kurie kelia ne apetitą, o šleikštulį. Sakote, kodėl tai vyksta? Atsakymas paprastas, klientas arba gražina kepsnį, arba nieko nesakęs suvalgo, o apie tai papasakoja tik mažam ratui. Taip sakant tinginys virėjas lieka nenubaustas ir jo šedevras nepastebėtas. Bet dabar turiu nudžiuginti neįvertintus ir nepastebėtus Lietuvos viešojo maitinimo įstaigų virtuvių „profius”, pagaliau Jūsų šedevrai bus pastebėti ir deramai įvertinti. Nuo šiol ir taip bus ateitį kiekvienais metais rinksime „Prasčiausią LT patiekalą”. Nugalėtoju taps, iki metų galo, daugiausiai Jūsų „PATINKA” surinkęs patiekalas.

P.s. galite siųsti savo nuotraukas patiekalų, kuriais Jus „maloniai” nustebina apsilankius viešojo maitinimo įstaigose. Pagaliau reikia parodyti visiems ką kartais sugeba pagaminti kavinių virtuvės „virtuozai”. – Prie nuotraukos pridėkite: miestą, kavinės/restorano pavadinimą, kepsnio pavadinimą, bei kainą.Nuotraukas ir informaciją siųskite el. paštu – info@riebuskatinas.lt arba facebook puslapyje Riebus katinas asmenine žinute.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist