Rubrika „Rašo skaitytojai:
„Manau jums ne paslaptis, kokie griežti reikalavimai dirbant su maistu, kitaip tariant viešajame maitinime.
Reguliarūs valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos patikrinimai maitinimo įstaigose verčia jas laikytis nustatytų higienos normų.
Klausimas: ar kas kontroliuoja pavėžėjus??? Tuos asmenys, kurie apsiima maisto produktų – pagamintų patiekalų pristatimu iš maitinimo įstaigos klientui.
Spėju, kad ši publika, o konkrečiau „Wolt” programėlės pavėžėjai yra lyg privilegijuota masė, kuri su higiena bendrauja retai.
Tokią nuomonę susidariau ne kartą matydamas purvina firminę striukę vilkintį pavėžėją.
Nenorėjau rodyti žmogaus veido, tai dėl tos priežasties jo iš priekio nepaveikslavau, bet patikėkit manim, priekinė jo striukės dalis dar purvinesnė.
O krepšys, kuriame jis vežioja maitinimo įstaigų patiekalus dar purvinesnė.
Toks jausmas, kad jis tik tik iš bulviakasio, kur bulves kasė šliauždamas ant pilvo. O surinktas bulves metė į „Wolt” krepšį.
Tad jei kada nuo užsakyto maisto į namus jums pasidarys bloga, ar paleis vidurius, neskubėkite kaltinti maistą gaminusios įmonės, pakaks prisiminti veikėją, kuris tą maistą jums pristatė.
Internete daugybė video, kuriuose matosi, kaip panašūs pavėžėjai, sustoję pakelėje tikrina maistą, kurį vežą klientams.
Kas garantuos, kad jie tų vienkartinių indų nepradaro?
Minčių kyla visokių ir jos ne išpiršto laužtos…”
Ta proga noriu paklausti VMVT ar kas pavėžėjus kontroliuoja?