Palangos reabilitacinė ligoninė. Nesuprasi nei koks maistas, nei ką ir su kuo valgyti.
Gėrimai, arbatos – balzgani.
Dažnai patiekiamos sardelės, peršviečiama virta, pjaustyta dešra ir išpampę nuo batono ir priedų alia mėsos ir žuvies kotletai, neaiškaus kvapo ir skonio.
Kiaušinių pusryčiams ir tų nesugeba išvirti – mėlyni tryniai. Sriubos dar pusė bėdos – kartais skystos, kartais tirštos, matyt, pagal nuotaiką. O natūralus, muštas kiaulienos kumpinės ar vištienos filė kepsnys – kartą savaitėje, kaip koks paerzinimas – vat, galim pagaminti, bet apsieisit…..
Ačiū skaitytojai pasidalinusiai savo įspūdžiais, o jums skaitytojai siūlau atsakyti į klausimą: Ar taip maitinantis galima tikėtis pasveikti?