Savaitgalį susigundžiau – akcija ir nusipirkau sprandines iš Lidl.
Šiandien išmėsinėjusi riebalus ir plėves, sudėjau pakepti gabaliukus.
Pradėjo tekėti balti nematyti skysčiai.
Kepinant toliau situacija nesikeitė ir tas skystis nei garavo nei dingo. Jį nugriebiau į stiklainiuką, net ir praėjus valandai nuo kepimo, jis liko nepakitęs.
Kepinta mėsa nebuvo barstyta nei druska nei kuo kitu.
Lajus juk pavirsta skaidriu skysčiu, o čia neaišku kas.
Kokia chemija prifarširuota mėsa, ar ją galima tokia vartoti???
Ar esat kas susidūrę su tokiu dalyku???
P.s. kreipiausi į VMVT, laukiu atsakymo.
Ačiū skaitytojai už pasidalinta informacija.
Tad kviečiu visus diskutuoti klausimais, kuriuos iškėlė skaitytoja.