Riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebuskatinas.lt
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Menkės filė

2023-06-20
Karšti
0 0
Menkės filė
Pasidalink FacebookPasidalink TelegramSiųsk drauguiPasidalink Linkedin

Vegetariškas variantas šventiniam stalui. Menkės file, bet su odele, apgrilinta ant grotelių griliuje ir patiekta su kalafijorų puré. Visa šitą patiekalą dar pagardinau Beurre Blanc padaže. Šis padažas labai tinka prie baltos žuvies ar/ir jūros gėrybių. Gaminasi labai paprastai, tik skamba iškilmingai. Pakepinau shalotinį svogūną lengvai svieste, tik neleisti paruduoti. Įpyliau balto vyno pusė stiklinės ir įdėjau 2 v.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių. Paviriau apie 15min. Tada lengvai maišydama padažą, dedu šaltą sviestą pjaustytą kubeliais ir vis maišau palengva. Sviesto reikės tiek, kol padažas pradės tirštėti. Padažas tiekiamas iš karto, jo negalima šildyti iš naujo, galima gardinti ir įvairiomis žolelėmis pagal skonį . Nuotrauka neredaguota, tiesiog apšvietimą naudoju ryškų, kad išaiškinti patiekalą.

Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”

Recepto autorė: Inga Lill

Gal patiks?

Bandos ant kopūsto lapo
Karšti

Bandos ant kopūsto lapo

2025-03-10
Receptas, kuris dar niekad nenuvylė – burnoje tirpstantys kibinai
Karšti

Receptas, kuris dar niekad nenuvylė – burnoje tirpstantys kibinai

2025-03-06
Viena svarbi detalė norint išvirti skaniai žirnius
Karšti

Viena svarbi detalė norint išvirti skaniai žirnius

2025-03-06
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos