Riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebuskatinas.lt
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Gal virėjos buvo išėjusios parūkyti, o kažkas kitas pagamino patiekalus?

2023-08-04
Apžvalgos
0 0
Gal virėjos buvo išėjusios parūkyti, o kažkas kitas pagamino patiekalus?
Pasidalink FacebookPasidalink TelegramSiųsk drauguiPasidalink Linkedin

Jei pas jus atvyksta išrankūs svečiai, kurie jau yra aplankę visus 30 geriausių Lietuvos restoranų, o taip pat išmaišę visus „Michelin“ įvertinimus pelniusius restoranus, nustebinsite juos tik pakvietę pietų į „Pizza Max“. Italijos virtuvių virtuozai stovi kamputyje ir tyliai rūko, kai mikrobangėje „Pizza Max“ virėjos šildo lazaniją iki reikiamo užvirimo lygio.


Tai, kad ji užvirus, išduoda besitaškantys taukai lėkštėje. Visi, bent kažkiek prisilietę prie virtuvės, žino, kad tų taukų jokiu būdų negalima nuvalyti, nes tai tikros lazanijos pagrindiniai skiriamieji požymiai. O svarbiausia – kad makaronų lakštai plūduriuotų taukuose.

Toks pateikimas dar nepradėjus valgyti, tik žvelgiant į lėkštę jau verčia seiles rinktis burnoje.

O kokie skoniai, poskoniai atsiskleidžia pradėjus valgyti. Kiekvienas to patiekalo kąsnis leidžia tau pasijusti gerbiamu klientu, kuriam gamindami šį patiekalą visas jėgas atidavė virtuvės darbuotojai.

Kad skonis toks geras, patvirtina ir tai, jog įdėdama patiekalą į mikrobangę nutiškusius ant pirštų lašelius maisto virėja godžiai nulaižo. Taip taip, jūs nesuklydote – šiame aukšto lygio restorane jūs ne tik galėsite mėgautis pasaulinio lygio patiekalais, bet ir stebėti, kaip jie yra gaminami.

Jei pažvelgę į lazaniją jūs iki galo nedegate noru šokti į automobilį ar sėsti į taksi, ir lėkti į oro uostą bei pirkti bilietus į Vilnių, tai po „Cezario salotų“ nuotraukų jūs tikrai mausit į „Pizza Max“.


Jūs tik pažiūrėkite, kokia kompozicija, kiek meilės įdėta į šias salotas. Salotos, kaip ir lazanija, kainuoja 4,99 euro. Ar galite pagalvoti, kad tokie šedevrai, ir dar sostinėje, kainuotų juokingus 4,99 euro?
Net Gajus Julijus Cezaris nesitveria džiaugsmu danguje, kad jo vardas buvo taip pagerbtas.

Ačiū skaitytojai, kuri nebuvo savanaudė ir pasidalino su manimi šia nuostabia vieta. Rašau tekstą ir negaliu akių atitraukti nuo nuotraukų. Gaila, kad ne visus šedevrus klientė spėjo nufotografuoti, bet man ir šių nuotraukų bei komentarų apie virtuvės darbą užtektų į kompaniją pasikviesti Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą ir nuvykti surinkti medžiagos, iš kurios gautusi puikus pradžiamokslis norintiems atsidaryti sėkmingą verslą.


P.S. net neabejoju, jog išankstinė rezervacija šiame restorane būtina, tad nepulkite nepasiskambinę ir neužsirezervavę stalelio.

Nebūk skūpas, pasidalink žinia apie gerą restoraną su draugais – spausk „dalintis“, būk tikras lietuvis..

Pizza Max

Antrosios Melnragės g. 4A, 92280 Klaipėda

Gal patiks?

Tokios šaltibarščių kainos net ir visko matę bus nematę. Ir kaip po to nebankrutuoti tokiomis kainomis prekiaujant?
Apžvalgos

Tokios šaltibarščių kainos net ir visko matę bus nematę. Ir kaip po to nebankrutuoti tokiomis kainomis prekiaujant?

2025-04-19
Baras kuriame kvepia Lietuva, ir tokių mūsų šalyje kasmet lieka vis mažiau
Apžvalgos

Baras kuriame kvepia Lietuva, ir tokių mūsų šalyje kasmet lieka vis mažiau

2025-04-11
Išvarė iš kavinės net neleidę pabaigti valgyti. Nustebsite sužinoję to priežastį
Apžvalgos

Išvarė iš kavinės net neleidę pabaigti valgyti. Nustebsite sužinoję to priežastį

2025-04-04
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos