Pikantiški svogūnų, su brandintos jautienos faršu bei šonine, suktinukai. Farširuotų svogūnų „bombos”.
Susimalame faršą. Išplakame keletą kiaušinių. Dedame sutarkuoto Cheddar sūrio, druskos, penkių rūšių pipirų, smulkintų džiūvėsėlių, BBQ padažo. Viską sumaišome. Masė neturi būti skysta.
Nulupę svogūnus, pjaustome juos griežinėliais. Kas antrą žiedą dedame į šoną, kitam suktinukui. Faršą sudedame tarp svogūnų žiedų, apvyniojame šonine. ( Puikus būdas nervams nuraminti, nes procesas užtrunka ir reikalauja kruopštumo:) )
Gamindami „bombas” imame vieną svoguno išorinę dalį. Jos viduje jautienos faršas, faršo viduje – Cheddar sūris. Svogūną taip pat apvyniojame šonine.
Grilius 150C, su deflektoriumi, kepant – medžio drožlės dūmo poskoniui. Po 15-20 min. kepimo, silikoninio teptuko pagalba patepame BBQ padažu.
Kepant orkaitėje, temperatūra 180C, ir apie 20min.
P.S. skanauti neatšalusius Esant poreikiui padažant į BBQ padažą.