Kaip ir kiekvienais metais, taip ir 2021 metais, jūs siuntėte patiekalus pirktus maitinimo įstaigose su savo nusiskundimais, o skaitytojai balsavo rinkdami prasčiausią LT patiekalą. Tad 2021 metų prasčiausių LT patiekalų sąrašą pradedame nuo daugiausiai balsų surinkusių, kitaip tariant lyderių, ir leidžiamės link mažiausiai gavusio jūsų balsų.
1. 2600 balsų
Duona su sūriu – 5€
Užsisakai duonos su sūriu. O atneša duoną su mase panašia greičiau į silikoną.
Bijai valgyti? Nešk namo.
Dujos pabrango, o su jomis ir šildymas brangs. Artėja žiema, galėsite užsandarinti langus.
Video, kurio dėka šis patiekalas surinko tiek balsų rasite paspaudę čia
Komentaras klientės atsiuntusios nuotrauką:
„Atvyko vakarienė į namus. Dabar ir galvoju – ar į receptą tie šeriai įeina, ar čia šefo improvizacija – added value „
3. 948 balsai
„Žvejų dukros”
Šventoji
Kopų g. 25, Palanga 00317
Nugarinės kepsnys su voveraitėmis – 8,00€.
Kaip reikia sukčiauti ir apgaudinėti klientus jus gali pamokinti žvejo dukros. Kol tėvas žvejoja jūroje, dukros nevaldomai siautėja per išsiblaškiusių poilsiautojų kišenes…
Nesupraskite mano išsireiškimo tiesiogiai. Jos patiekia marinuotus kelmučius vietoje voveraičių, ir už gedulingų pietų kepsnį prašo 8,00€.
O jei bandai paaiškinti, kad tai ne voveraitės, o kelmučiai, puola piestu ginčytis ir bando įrodinėti jog tu klysti.
Bet galiausiai supratę, kad apkvailinti nepavyks tik išlemena, kad voveraitės baigėsi…
Štai tokie Šventosios maitinimo įstaigų ypatumai.
4. 757 balsai
Druska Miltai Vanduo Kepykla Palanga
Žydiški bulviniai blynai su lašiša ir ikrais – 8.5€.
Žydiški bulviniai blynai su lašiša ir ikrais – 8.5€.
5. 707 balsai
The House pagaminta ir papjaustyta su meile: plunksnuoti sparneliai ir agurkų žievelės.
ačiū skaitytojui už nuotrauką…
6. 673 balsai
Salotos su krevetėmis – 6,50€
„Ir padavejos replika, palikus lapus: “Nebevalgysit” Sakau na čia pasityčiojimas Iš salotų, aišku replikos visiem darbuotojams, tada, “Tai padažą užsipilkit bus visai kitaip
Nors krevetėms priekaištų neturėjau, bet bent jau nevadintų patiekalo salotomis su lėkšte lapų ir 3 krevetėmis ir 3 pomidorais!”
Šis patiekalas gal ir nebūtų patekęs į šiuos rinkimus, jei picerija nebūtų ignoravus kliento ir atrašiusi į jo žinutę.
4 dienų ignoravimu neapsikentęs klientas parašė man.
Ta proga Pipita picerija atgula šalia kitų patiekalų į „garbės” lentą”.
Čia gal ne prasčiausias patiekalas, o prasčiausias pristatymas, nes įtariu Bolt kurjeris ant tos picos prieš ją pristatydamas kelis kartus nuo kalniuko nusileido….
Bet iš kitos pusės, pasižiūri į tokią picą už 14,00€ ir galvoji, turtingi mes lietuvaičiai, jei už tokią „nuogą” ir „išniekintą” picą tiek galime sumokėti…
Šitos spurgytės gal ir neprasčiausios, bet kad juokingiausios tai tikrai
10. 523 balsai
Margarita + pievagrybiai + vištiena – 7.6 €
Manau, kad picą kepęs žiūrėjo ne į technologinę ir kalkuliacinę kortelę, o tiesiog gamino pagal pavadinimą. Lengvoji – tai lengva
Klausimas: kam siųsti tokį maistą klientui, jei nujauti, kad jis jo nevalgys ir pareikalaus grąžinti pinigus???
Ačiū skaitytojai už nuotraukas ir komentarą:
„Paskambinus i restorana. Paaiskinus kokia kiauliena gavau. Man buvo atsakyta kiauliena taip ir turi buti tamsi ir jokio atsiprasymo… bet gaila pinigu ismestu i siuksline.”
Pavadinime minima lašiša, o atveža sriubą be lašišos… Tik patrupino į miso jūros dumblių, shitake grybų ir sūrio. Pažiūrėkite į nuotrauką kaip jie tą sriubą pristato savo puslapyje. Skirtumą matote?
Jau matau kaip heiteriai puola rašyti, jog tai reklaminė nuotrauka ir ji visada skiriasi nuo realybės, ir jiems tai normalu…
NORMALU??? O mano manymu tai – sukčiavimas ir kliento mulkinimas.
Kreipiuosi į tuos kas bent kartą pirkot rūbus ar avalynę internetu. Kaip reaguotumėt jei jums atvežtų suknelę be sagų, kelnes be užtrauktuko, ar batus be padų??? Irgi numotumėt ranka į prekių nuotraukas internete???
NE, nes jei tokią sriubą kokią jie patiekia klientams įkeltų jie į savo nuotraukų albumą facebooke, tai tik asilas ją užsisakytų už 5,30€.
Vienintelis šios sriubos pliusą įžvelgs tik sodininkai. Išpylę sriubą gali, pasilikti indelį pavasariui – pomidorams ar agurkams daiginti, bet tada kokio brangumo augs daržovės….
Ačiū skaitytojui už pasidalintus įspūdžius.
Restoranui turėtų būti gėda patiekti tokius išprievartautus žemaičių blynus klientui, o vėliau teisinantis kaltint patį klientą. Suprask, esi per daug išrankus.
Na, aš 100% sutinku su skaitytoja atsiuntusia man šią nuotrauką. Šie atsisluoksniavę, nuo per ilgo kepimo gruzdintuvėje, blynai neverti 7,00 €.
Pridedu skaitytojos, atsiuntusios nuotrauką, laišką:
„Sveiki, šiandieną Alytuje „Dzūkų alaus restorane” pirkau Cezario salotas.
Įdomu, ar patį restoraną tenkina toks Cezario salotų vaizdas Vištiena, kaip savaitės, padažo reikėjo paieškoti, skrebučiai irgi tik pavadinimą turi… O vaizdas apetito nekelia…”
Konkursui „Prasčiausias LT patiekalas” turime net 3 nominantus
Manau šios nuotraukos nieko bendro neturi su restorano puslapyje parašytu tekstu:
„Restoranas „Skonis“ – tai pasaulio kulinarinės tradicijos pagamintos kitaip. Tai – kolegoms, draugams ir šeimai, turintiems mėgstamiausius patiekalus, bet ieškantiems naujų gastronominių skonių.”
Toks jausmas, kad vieną rašo, kitą galvoja, o trečią daro….
Suprantu kurjeris vežė, bet skonis puikiai atitinka vaizdą…
Suprantu, kad UŽ 3,50€ stebūklų tikėtis nereikia, bet kam tada facebooke rodyti žmonėms tokias nuotraukas, kurių net atkurti nesugebate???
Kai gauni žuvies gabaliuką įvoliotą į storą paniruotės sluoksnį, pramirkusį aliejuje, pradedi galvoti, kad vaizdinė medžiaga skirta tik naivuoliams IŠDURTI…
Manote, kad jūsų pirktas patiekals galėtų atsidurti 2022m. sąraše siųskite nuotraukas su savo komentarais mums į facebook Riebus katinas puslapį, arba info@riebuskatinas.lt