Kaip ir kiekvienais metais, taip ir 2022 metais, jūs siuntėte patiekalus pirktus maitinimo įstaigose su savo nusiskundimais, o skaitytojai balsavo rinkdami prasčiausią LT patiekalą. Tad 2022 metų prasčiausių LT patiekalų sąrašą pradedame nuo daugiausiai balsų surinkusių, kitaip tariant lyderių, ir leidžiamės link mažiausiai gavusio jūsų balsų.
Nuotrauka ne mano, o skaitytojos. Tai aš kol esu nokaute po pamatyto galiu pridėti tik jos komentarą:
“Užkandis prie alaus !! Dviguba porcija kaip įvardino baro savininkas , kaina 10€ ir tai sakė turėtų prašyt 15€ apsurdas , apgailėtina …. trūksta žodžių … Ir kaip jum tai?”
“Viešėjome su draugais Invino Nidoje, užsisakėme nostalgiškų smidrų užkeptų su kumpiu, skonis vis dar tas pats- super gerai, bet už 7.8 eur gavome štai tiek
P. S puslapis Mūsų Neringa šios mano apžvalgos nepasidalino”
Birželio 5 dieną, užsisakius tokios pačios duonos kaina buvo 5.60€ ir dėžutė vos užsidarė. (Porcija buvo dvigubai didesnė, nors ir buvo beveik neįkandama) Praėjus dviems savaitėms, įvyksta toks cirkas.
Birželio 18 diena, šiandien darytos nuotraukos tik parsivežus iš “kavinės”.
Noriu paklausti ar už 4 dėžutes sumokėti 31.2€ yra normalu?
Pridedu nuotrauka, kiek sveria 3 dėžutės duonos su indeliais ir maišeliu, kadangi viena dėžutė buvo pradėta valgyti man nemačius. (0.780 g)
Nuvažiavus į kavine, buvo pasakyta, kad normali, susisiekti su sąvininkais. Niekas nepyktų jeigu porcija arba santykis atitiktų kainą, kuri tiesiog yra neadekvati.
Su savininkais susisiekti neįmanoma.
Nesu iš tų žmonių, kurie prisikabinėja, tačiau t.y. pirmas kartas, kada tokius dalykus darau
Suprasčiau, kad Basanavičiaus gatvėje tiek mokėti ir už tokią porciją, bet miestelyje ši duona gauna – auksinės duonos nominaciją.
Tokios porcijos ir kainos atžvilgiu yra pasityčiojimas iš kliento ir didžiausias hamizmo lygis, nes net gi didžiuosiuose miestuose, už duona su sūriu ir majonezu tiesiog NĖRA, kurio tiek daug, kad 50% duonos gabaliukų valgai visiškai be sūrio ir padažo.
Lauksiu išsamaus atsakymo apie tokią situaciją, iš Kavinės administracijos, viešo ”
Nusprendėme įtraukti šią duoną į “Prasčiausio LT patiekalo rinkimus”. Ačiū skaitytojui pasidalinusiam mūsų grupėje nuotraukomis ir komentaru.
Nuo savęs pridursiu trumpai: brangi bet neprabangi šiomis dienomis pasitaiko kepta duona…
Ačiū skaitytojai už nuotraukas, viską nusako jos komentaras:
“Sveiki, senai jus seku, ir tikiu kad tik jūs galite man patarti. Šiandien užsisakiau suši iš arenapizza Savanoriu pr Kaunas. Ir įsivaizduojat, atidarau indelį su sushi, pradedu dėtis į lėkštę ir matau kaip pradeda padėkle lakstyti kažkoks parazitas. Aišku paskambinau, paprašiau pasiimt ir gražint pinigus. Aišku sutiko, tačiau noriu paviešint kad niekas neapsinuoditų ten jei tokių gyvių į maistą prilenda
Kur man reikėtų kreiptis? o gal jūs paviešintumėt ar apsilankytumėt patikrint juos”
Dėka skaitytojo turime dar vieną dalyvį prasčiausio patiekalo rinkimams. Paskaitykite jo išsakytas mintis, o žemiau rasite mano pasisakymą.
“Labas rytas Katine.
Norejau pasidalinti vakarykštė nuostaba iš vieno restorano užeigos “Vienkiemis” Kretingos rajone.
Nesu kritikas ar koks maisto ekspertas. Bet mano manymu tai atrodė kaip 20metu atgal. Nors gali būti aš klystu.
Patiekalo pavadinimas “vištienos Kotletukai “
Kaina 8.50eu.
Kaina kaip ir puiki. Bet norejau pakalbėti apie patį patiekalą ir jo pateikimo būdą. Nu mano manymu tai pigu, neskoninga ir drystu pasakyti net valgyklose būna skaniau.
Visų pirma daržovės tai supjaustytos gabalais ir nei druskos nei kokio žolyčių padažiuko. Bulvių košės struktūra vandeninga ir be skonio . Kotletukai galima sakyti visai skanūs . O padažas tai grietinėlės ir druskos junginys.
Pats pateikimas tai sakyciau labai jau pigus ir be skonis.”
Vienintelė mintis, kuri man iškyla žvelgiant į šį patiekalą, kad idėją patiekalo patiekimo lėkštėje ir gamybos eigą pradedant daržovėmis ir baigiant padažu kotletams sugalvojo ir įgyvendino tikrai ne virėjas, o žmogus nieko bendro su šia profesija neturintis. Jei nežinočiau kur šis patiekalas buvo patiektas ir man reiktų spėti kas pagamino jį ir kam, tai pirmas spėjimas būtų jog tai septynmetis mamos dienos ar tėvo gamino tėvams pietus….
Ačiū skaitytojai atsiuntusiai šios “nuostabios” picos nuotraukas. Kaip suprantu šioje picerijoje dirba žmogus ne tik kad nemokantis kepti picų, bet nesugebantis jos net supjaustyti…
Pirmai sudegino picą, o vėliau ją pridrožė juostelėmis
“Obuolių pyragas Kaunos Akropolis, Charlie Pizza. Labai kieta išorė, vidus kaip guma.”
Nuo savęs pridursiu tik tiek: suprantu, kad už tokią kainą tikėtis stebūklų negalima, bet gal ir nuotraukų meniu tada nereiktų dėti? Kam klaidinti klientus?
@Noriu perspėti nieko neužsisakynėti iš “virtualios virtuvės” Rio Loco Bistro. Užsisakėm per Wolt makaronus su jautiena, o gavom nevalgomą nuodėgulį. Kiti patiekalai – burgeris su bulvytėm, sūrio kepsnys irgi nuvylė, bulvytės nebuvo panašios į iškepusias, greičiau tik atšildytos, sūrio kepnsnys smirdėjo senu aliejumi, teko viską išmesti.
Palikom blogą įvertinimą šiai maitinimo vietai per Wolt, gaila įvertinimas Wolt neatsirado ”
“Sveiki,norėjau pasidalinti.
Kolegė užsakė sumuštinukų padėkla iš kavines Vitaminas B12 Druskininkuose ,pridedu foto.
Kaina 30e .Agurkai išteže,pomidorai ir,batonas ne pirmos jaunystės ir bendras vaizdas pasako savo.Gerai kad tai nebuvo užsakyta šventei.Nuvežė gražinti,komentara gavo tokį mažai?Nu nieko kitam parduosimAtrodo kad ir jai liko po savaitgalio svečių.”
Aš pridursiu tik tiek, kad tokio KOSMINIO naglumo bendraujant su klientais man dar neteko pačiam sutikti, ir tikiuosi nesutiksiu…
Ačiū skaitytojui už nuotraukas ir komentarą: “Sveiki, užsakai omletą, o štai ką gauni. Bananą pirmąjį atnešė matyt kaip starterį. Pradžiai atėjo sūris ir bulkytė, tada bananas ir obuolio pusė, tada super omletas su daržovėmis”
Kadangi šį “meno kūrinį” teko man pačiam užsisakyti, o gavus vėliau kelias minutes bandyti atsigauti po patirto šoko nuo pamatyto vaizdo. O dar tas sudegusios skumbrės galvos tvaikas galėtų pakelti mirusį, bet ne apetitą.
Trumpai apie patiekalą: į skersai įpjautos skumbrės vidų sudėjo paprikas, cukinijas, ant viršaus kruopos, tada sūris ir pievagrybiai gabalais. Pievagrybiai krosnyje apdegė, sūris susilydė į vientisą masę, po kuria slėpėsi beskonės kruopos ir nuo karščio kiek apvirusios daržovės. Ir viską buvo apglėbusi apdegusi skumbrė.
Ačiū skaitytojai už nuotraukas ir komentarą: “Sveiki, galite pasidalinti kaip patiekiamas vaikiškas meniu Kauno Akropolyje Charlie pizza. Vaikiška vištiena su bulvytem net sudžiuvę riebaluose, o daržovės-agurkai truputį apvytę jau. Porcija ner 5,20.”
Nuo savęs pridursiu: kiek kartų jau šis tinklas dalyvavo prasčiausio patiekalo rinkimuose??? O jūs vis einat ten ir einat, toks jausmas, kad norit man vis kažką naujo ir dar baisesnio atsiųsti…
Ačiū skaitytojui atsiuntusiam nuotraukas. O jūsų gerbiami skaitytojai paprašysiu rasti bent vieną panašumą tarp nuotraukos meniu ir tai ką iš tiesų gamina Charlie Pizza virėjai.
Ačiū skaitytojai už nuotraukas ir komentarą: “Noriu pasidalinti šia informacija, galbūt kažkam pravers Užsisakiau duonos su sūriu, atvežė paprasta duona visa sukietėjusi, vištienos wrap atrodo kaip savaite laiko butu pastovejusi, kvapas tragiškas, mėsa žaliai pašvinkusi, bulvytės visos atšalusios nesuprasi kas per juodulys viduje, pinigai veltui, NUOTRAUKOS KURIOS YRA ĮKELTOS, VISIŠKAI NEATITINKA REALYBĖS!
Visa tai LUCAS PIZZA(savitiškio g.) Bolt”
Nors skaitytojos atsiųsti du patiekalai, ir abu verti nevykusio virėjo vardo, bei dalyvavimo prasčiausio patiekalo rinkimuose, bet pasirinkome savo nuožiūra šiurpiausią iš dviejų jūsų dėmesiui.
Kepta duona eina kaip lydintis patiekaliukas pergalei užtikrinti.
Dar vienas dalyvis šių metų prasčiausio patiekalo nominacijai. Ačiū skaitytojui už nuotraukas ir komentarą: “Troliu pica , Lukšio g. Pasiulė 10% nuolaidų kortelę .”.
Nuo Riebaus katino pridėsiu tik tiek, spėju prieš šventes pievagrybiai deficitas…
Ačiū skaitytojai už nuotrauką ir komentarą: “Na, galiu pakomentuoti tik tiek, kad tai buvo “dienos pietūs” išsinešimui…vaizdas, sakyčiau DAUG geresnis nei skonis, tai galit įsivaizduot . Dar įdomus faktas tas, kad norint išsakyti pretenzijas, reikia mokėti italų kalbą…taip taip – čia italo “šefo” ŠEDEVRAS . Skanaus
Realiai gavome kiaulienos nugarinę, kuri plaukė kažkokiam padaže. Manau padažas nepavyko, nes įspaudžiant citriną sutraukė ten esančius ingridientus ir finale – gavosi kas matyt foto. Šiaip maniau, kad esu mačius tikrai blogų patiekalų, bet šitas viršijo visus “lūkesčius”…
Kartu su vištienos patiekalu ėjo ir sriuba (Minestrone itališka daržovių sriuba, ją taip baras pavadino). O išties, tai vandenyje “nuskandintos” ir 3x pervirtos daržovės iš šaldytų produktų lentynos..daugiau nieko-net druskos. P.s. druska deficitas – matyt neturėjo”
Ačiū skaitytojui atsiuntusiam nuotraukas ir komentarą:
” Štai kaip atrodo užsakyti Nachos, ir realybė. Avokado gvakamole išvis nevalgoma dėl sūrumo, pateikimas apgailėtinas, daržovių, kurių turėtų būti gausu- tik pabarstyta. Nuotraukos kalba pačios už save.”
Ačiū skaitytojui už nuotraukasir komentarą: “Bavau savaitgali papietauti, maistas tragedija Jaucio zandas supiltas ketchupo padazu ir sriuba be skonio “. HBH Palanga oficialioje svetainėje, meniu nurodyta, kad žandai patiekiami su BBQ padažu, bet manau jam pritrūkus jį be galvos skausmo pakeitė į pomidorų padažą.
Ačiū skaitytojui už nuotraukas ir komentara:”Labas, i prasciausiu topa viesbutis restoranas Neringa Vilniuje, is dalies paruostus gamino prie akiu, maciau kad prikepe, bet vistiek patieke.. kadangi musu daug buvo pratylejau, galvojau pakeis bet ne..”.
Nuo Riebaus katino pridursiu: vargu ar pavyktų parduoti tokį patiekalą už 9€ Lietuvoje, jei jį pavadintum tiesiog “Lietiniai blyneliai”, bet jei pridėtum žodelį – flambe (Žodis flambé reiškia pr. a apipiltas spiritu ir uždegtas ), jau gali drąsiai lupti ir 9€. Ir nesvarbu, kad tą procesą atlikęs padavėjas, greičiausiai net neišmano tos eigos, nes kitaip, tokio patiekalo būtų nepateikęs svečiams.
Tad gera idėja daugeliui restoranų, norintiems už pora lietinių gauti beprotiškus pinigus.
Ačiū skaitytojui už nuotrauką ir komentarą: “Sveiki siunčiu foto is dodos užkandinės kuri randasi Kaune savanorių pr. labai skanus kebebai cia budavo,bet kaip paskutinius kartus gauni kebaba su extra mėsos už kurią moki papildomai ne kebaba su extra mėsos,o kogero su extra pekino salotu ir mažuma prieskoniu mėsos . Ir toks praktiškai visas kebabas 6 euriukai beveik “.
Nuo Riebaus katino pridursiu, kažkur perskaitytą atsiliepimą irgi apie kebabus, kuris čia manau labai tinka: “lietuviški kebabai labai geras valgis, kibiras majonezo, kopūstas, smulkinta padanga, ir už visą tai 6€”.
Nuotraukas atsiuntęs skaitytojas jas palydėjo štai tokiu komentaru:”Sveiki. Havajų Pica iš Marijampolės CanCan. Kas ras ananasą tam prizas , parašiau jiems žinutę, sakė susisieks, bet jau savaitė kaip jokios žinios ne tik kepėjas tragiškas bet ir komunikacija “.
Nuo Riebaus katino pridėsiu tik tiek, spėju prieš šventes ananasai deficitas…