Sveiki, norėjau paklausti ar tai normalu yra restorane?
O čili sriuba – 7.90€, o karštą patiekalą atnešė su bulvių koše kur indelio kraštuose dar buvo milteliai bulvių neištirpę, nuotraukos nedariau nes susimokėjome ir išėjome neparagavę.
O čili sriuba patiekta su 4 riekelėmis „Palangos” duonos ir sumalta iki vientisos masės, kad nei faršo nematyti gabalėlio, aišku ir laukti reikėjo 40min – krevečių, bet čia gal dėl to kad žmonių buvo daug.
Ačiū skaitytojui už komentarą ir nuotraukas. Nuo Riebaus katino pridursiu, kad vis dažniau pastebiu, kad restoranuose prastėjant patiekalų kokybei kainos nenustoja kilti.
Ir tai tik dėl to, kad kol kas lietuvaičiai išsakyti kritikos prisibijo. Kito paaiškinimo, kaip baimę atstovėti savo teises nerandu.
Jei dažniau reikštumėte pretenzijas, tai restoranuose ne tik nereiktų laukti kol 40 min. pašildys krevečių pusfabrikačius, bet ir maistas bus skanesnis ir nekainuos tiek.
Toks jausmas, kad kainas nupasakojęs skaitytojas turėjo galvoje ne Tauragę, o kokį prabangų Ispanijos kurorto restoraną.
Tiesa, gal palyginimas su Ispanija čia ne vietoje, nes ten tikrai tokias krevetes gautum tik pas viengungį, kuris iki 60 metų gyveno pas tėvų ir valgė jų gaminamą maistą, o jiems numirus maitinasi panašiais šildytais pusfabrikačiais.
Naujųjų metų išvakarėse norėčiau palinkėti „Holivudui” jog jie pasivadinę restoranu to statuso reikšmės nepamirštų, o jei šaldytos krevetės meniu pas juos liks ilgesniam laikui tai restorano pavadinimą siūlyčiau keisti į užkandinės, bufeto ar alaus baro.
Mes dėl to ir einame į restoranus, kad paragautume virtuvės šefų gaminamo maisto, nes bulvių košę iš pakelių ar šaldytas krevetes pasišildyti galime ir namuose, ir tikrai tai nekainuos tokių didelių sumų.
Pabaigai – niekada nebijokite išsakyti kritiką. Ir nesvarbu ar tai bus krevetės, ar į vientisą masę sumalta čili sriuba, ar kepsnys, prie kurio buvo patiekta bulvių košė iš pakelių.
Jūs mokate pinigus, tad gerbdami save turite ir galite reikalauti – pagarbos sau.