Ant lėkštutės dedame sviestinį popierių. Ant jo „saulutės forma” išdėliojame šoninę. Bulves nuplauname, odelės nenuskutame. Supjaustome plonais griežinėliais. Porą susmulkiname, sūrį sutarkuojame. Bulves ratu dedame ant šoninės. Ant viršaus druska su pipirais, poras, sūris. Taip kartojame, sluoksnis po sluoksnio, kol suformuojame „kalną”. Pridėjau tarpais ir likusios maltos kiaulienos. Šonine uždengiame visą „turinį”. Grilius 180C su deflektoriumi. Kaip visada – dūmas būtinas. Patiekalą dedame į folijinę lėkštutę – išbėgs cholesterolis.
Rūkiname, kepame apie 2 val. Vėliau, išėmę iš lėkštutės, patepame BBQ glazūra, ir ant grotelių kepame dar gerą pusvalandį.
Kepdami orkaitėje laikome panašią temperatūrą, bet ne žemesnę. Kepimo laikas ir patepliojimai su BBQ padažu yra būtini.