Jei norite palepinti artimuosius ir turite laiko tai rekomenduoju jums išbandyti šį receptą:
Tešlos receptas: 350g-šilto vandens, puse šaukštelio druskos, 650g – miltų, 100g – tirpinto sviesto galima vietoj sviesto geros kokybės margarino. Viska suminkome kol nebelimpa prie rankų. Paliekame pusvalandžiui tešlą pailsėti. Mėsytę galima dėti kokią norit, man skaniau kai šiek tiek yra riebaliuko, į mėsytę ipilu šiek tiek vandens kad nebūtų sausa, įpilu vandens kad viduje susidarytu skysčio. Daržovių kokių norite dedate.
Temperatūra 190° kepu apie valandą, dar prieš kepant aptepu kiaušinio plakiniu.
O tada skanaus
Nugalėtojus skelbsime Velykų šventą rytą.
Norite dalyvauti konkurse? Atsiųskite savo recepto aprašymą ir nuotraukas facebook Riebus katinas asmenine žinute.
Už šį receptą balsuoti galite čia