Visų pirma noriu padėkoti skaitytojui, kuris pasidalino su mumis šia nuotrauka.
Antra, aš noriu išrėkti: sustok Pasaulį aš noriu išlipti…
Nes aš tikrai nebe suprantu, kuria linkme eina maisto gaminimo kultūra Lietuvoje, ir apskritai Pasaulyje, ir kas yra gražu, o kas šiuolaikiška.
Jautienos kapotinis – 14,00€
Prisipažinsiu, tų pusmėnuliais išdėtų kompozicijų lėkštėje, meninio polėkio neperpratau net kelias valandas studijuodamas nuotraukas.
Vienintelis, ką supratau žvelgdamas į šį jautienos kapotinį, kad virtuvės šefas domisi liaudies medicina, ir nusimano kokias gydomąsias savybes savyje turi petražolės, kitaip tikrai jų nebūtų taip gausiai pribarstęs ant patiekalo…
Bet kokiu atveju man didžiulė garbė, turėti, „Michelin” paliestą restoraną mūsų kasmetiniame konkurse – „Prasčiausias LT patiekalas”, kuris jau vyksta 7-us metus iš eilės.
Tiesa, jis šiame konkurse ne dėl skoninių savybių, o tik dėl jo išpildymo lėkštėje.
L. Stuokos – Gucevičiaus g. 7, Vilnius
„Riebus katinas“ neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.