Reikės:
– skrudinto batono skrituliukų 10vnt
– užtepėlė(mėgiama) 50g
– sultenė 10vnt
– avietės 10vnt
– krevetės 10vnt
– česnakas 1skiltelė
– viduržemio prieskonių 1šaukštelis
– druska,citrinpipiriai
– sviestas 20g.
Eiga:
– pirmiausia pasimarinuojam krevetes su viduržemio prieskoniais, česnaku, citrinpipiriais, druska.
– keptuvėje išlydom sviestą, dedam kepti krevetes po 2min iš abiejų pusių.
– formuojam užkandukus:ant batono tepam užtepėlę, dedam sultene ant viršaus krevetę ir puošiam aviete.
Labai gardus ir puikiai puošiantis šventinį stalą užkandukas.
Skaitytojos siųstas receptas, konkursui “Šventinis patiekalas”
Recepto autorė: Raimonda Zdramiene