Riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebuskatinas.lt
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Vaizdas vertas milijono, o maistas…

2023-08-01
Apžvalgos
0 0
Vaizdas vertas milijono, o maistas…

" Šernienos išpjova su bulvių piure ir česnakiniu padažu" - 15.00 eur.

Pasidalink FacebookPasidalink TelegramSiųsk drauguiPasidalink Linkedin

Yra tokių vietų, į kurias vien atvykus, užima žadą. O vaizdai, kurie atsiveria pakilus liftu į „Aero gallery“ restoraną Druskininkuose, priverčia net išsižioti. Ir tada susiformuoja mintis, kad aš čia dar sugrįšiu.


Nors dabar rudens metas, bet tai netrukdo susikurti vaizdiniams, kaip smagu čia vasaros metu laiką leisti lauko terasoje. Vaizdas iš tokio aukščio atsiveria toks, kad pamiršti ir tai, kad užsukai čia pietauti. Keistas jausmas, atėjus į restoraną, kuriame tavęs nepasitinka administratorius, o tiesiog padavėja – barmenė viename asmenyje. Kaip po to pastebėjau virtuvėje, taip pat sukosi tik vienas „virtuvės šefas“, kuris savo asmenyje įkūnijo ir virėjus ir virtuvės pagalbinius, gal net ir indų plovėją. Na, tuščia salė lyg nebyliai kuždėjo, pas mus puikiai tvarkosi ir du darbuotojai. Sutikite, kad lankytojai restoranui suteikia ne tik jaukumo, o ir leidžia suprasti, kad maistas jame dažniausiai būna skanus. Na tam, kad paneigti, ar pateisinti iškilusias abejones, mes turime patys paragauti čia siūlomų patiekalų. Kadangi meniu nėra didelis, o ir salėje esame tik mes vieni, užsakymą padarome greitai.


Pradėkime apžvalgą nuo sriubos. Skambus pavadinimas iš ties neapgavo, bet tik paskanavus pirmus šaukštus sriubos. Po to visą skonį nustelbė prasimušęs druskos perteklius. Visad pirmą persūdytą patiekalą stengiuosi nurašyti – meilei…

„Miško grybų – elnienos sriuba” – 4.00 eur.
” Šernienos išpjova su bulvių piure ir česnakiniu padažu” – 15.00 eur.
„Ešerio filė su perliniu kuskusu, pagardinta sviestiniais burokėliais, bei apelsinpipirių padažu” – 10.00 eur.
„Moliūgų pyragas pagardintas balto šokolado glaistu” – 4.00 eur.

Bet kai tos „perdėtos meilės“ surandi ir antrame patiekale, supranti kad meilė čia niekuo dėta. „Ešerio filė“ taip pat nuvylė, skonio nepagardino net perdėtas kiekis druskos. Perlinis kuskusas buvo šaltas, jį buvo galima valgyti tik apipylus šalia patiektu padažu, ir taip jį kiek sušildžius. Nuotaiką pakėlė tik sviestinis burokėlis, atgulęs pokaituko ant kuskuso. Tokie pat įspūdžiai laukė ir valgant „Šernienos išpjovą“. Tiesa, patiekalas nebuvo persūdytas. Tik valgant susidarė toks jausmas, kad tas šerniukas jau prieš dvi dienas pagamintas laukė manęs šaldytuve, o atėjus garbei jam pasirodyti, buvo nevykusiai pašildytas. Kadangi turiu draugų medžiotojų, puikiai žinau kokio skonio būna ši mėsa. Iš virtuvės šefo tikėjausi daug daugiau. Dar kartą ačiū šalia patiektam padažui, juo apšlakstyta mėsa kiek suminkštėjo ir pasidarė valgoma. Kaip dažnai būna viliesi, kad finale visgi įvyks stebuklas, ir desertas padės reabilituotis restoranui. Bet pasirinktas „Moliūgų pyragas“, iš virtuvės šefo pasiūlymų, liaudiškai tariant nužudė viltį. Pyragas nuo perdėto riebalų kiekio tiesiog vėlėsi burnoje. Negelbėjo net bandymas valgyti, užsigeriant jį kava, todėl teko palikti net neįpusėjus. Maistas šiame restorane labai nuvylė…


Šalia įkurtas ledo baras taip pat stovėjo tuščias. Užsukus į vidų bandžiau suvokti, kokias viltis sudėjo žmonės į šią vietą, ją kurdami. Ir pasidarė graudu matant, kaip greitai nusviro rankos. Gaila, kad sudėjus tiek svajonių, pinigų sustojama pusiaukelėje ir nepuoselėjama toliau. Kad nesistengiama pakelt restorano vardo, o tiesiog stebima kaip jis miršta. Graudu, kad tokioje gražioje vietoje įsikūręs restoranas priverčia nusivilti, o ne ilgai prisiminti šią vietą minint geru žodžiu.


 

Esu optimistas, tad tikiuosi, kad restorano savininkai ras savyje jėgų ir esamas klaidas pataisys. Tiesiog reikia profesionalių darbuotojų tiek salėje, tiek virtuvėje. Turėjimas minimalių žinių, neleidžia deramai reprezentuoti restoraną.


Vertinimas: Interjeras – 8, Švara – 8, Aptarnavimas – 5, Maistas – 3. Iš viso: 24 balas (vidurkis – 6). Tad 3 nagučiai „Aero gallery“.

Aero gallery

Nemuno g., 67308 Lipliūnai

Gal patiks?

Atsivertęs baro meniu pasijutau jame nepageidaujamas, ar tai šiais laikais ne diskriminacija?
Apžvalgos

Atsivertęs baro meniu pasijutau jame nepageidaujamas, ar tai šiais laikais ne diskriminacija?

2025-05-10
Tokios šaltibarščių kainos net ir visko matę bus nematę. Ir kaip po to nebankrutuoti tokiomis kainomis prekiaujant?
Apžvalgos

Tokios šaltibarščių kainos net ir visko matę bus nematę. Ir kaip po to nebankrutuoti tokiomis kainomis prekiaujant?

2025-04-19
Baras kuriame kvepia Lietuva, ir tokių mūsų šalyje kasmet lieka vis mažiau
Apžvalgos

Baras kuriame kvepia Lietuva, ir tokių mūsų šalyje kasmet lieka vis mažiau

2025-04-11
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos