Kugelis su kiaulių kojomis
Kojas gerai išvalau ir išmirkinu. Išsiverdu ir nuimu mėsą nuo kaulų.
Mėsą pasmulkinu.
Susitarkuoju bulves su viena galva svogūno, supilu ant mėsos, dedu druskos, pipirų ir bulvių prieskonių. Viską išmaišau jau špižiniam puode (britvone).
Ant riebalų pakepinu smukiai pjaustytus svogūnus. Ant jų užpilu pieną kažkur 0,5L ir užvirinu. Keptuvės turinį supilu ant tarkių ir vėl gerai išmaišau. Kepu orkaitėje apie 2val, po įdėjimo į įkaitintą 180°C orkaitę uždengtą. Gaunasi labai skanus,minkštas kugelis, kabinamas šaukštu.
Nugalėtojus skelbsime Velykų šventą rytą.
Norite dalyvauti konkurse? Atsiųskite savo recepto aprašymą ir nuotraukas facebook Riebus katinas asmenine žinute.
Už šį receptą balsuoti galite čia