Tokius mini balandelius pasigaminsite jei po ranka neturėsite kopūsto, o šaldytuve rasite kinišką kopūstą. Kiniški kopūstai ne tobula, bet puiki išeitis neturint didesnių kopūstų, juos maišelyje pašildau mikrobangėje kol suminkstėja, ir išardžiusi lapus storąją dalį truputį nupjaunu (skersai) kad būtų plonesni ir dedu mėsyte su ryžiais (jų galejo būti ir mažiau)
du kiniški kopūstai
1kg faršo
o ryžių iš akies viriau, na ir sukam mini ritinėlius, šonai kitų net neužsidengia, beeet jie puikiai išsitroškina. Suguldau į kepimo formas, pasidariau atskirame puode padažo (vanduo, miltai, prieskoniai, pomidorų pasta) ir užpilu, būtu idealu jei apsemtų, bet ir taip gerai (matosi foto) ir dedam kepti (40 min 180* apdengta su folija, 10-15 min 190* be folijos).
Atskirai padariau padažo (aliejuje uzkaitinau miltus, pyliau piena, prieskonius ir pasiekus tinkamą tirštumą įdėjau pomidorų pastos.
Megaujamės
Nugalėtojus skelbsime Velykų šventą rytą.
Norite dalyvauti konkurse? Atsiųskite savo recepto aprašymą ir nuotraukas facebook Riebus katinas asmenine žinute.
Už šį receptą balsuoti galite čia