Facebook svetainėje, mes turime grupę „Maitinimo įstaigos – atsiliepimų knyga”, kurioje ne tik aš, bet ir grupės nariai dalinamės įspūdžiais, patirtais maitinimo įstaigose.
Vienu iš tokių atsiliepimu nusprendžiau pasidalinti ir su savo puslapio skaitytojais.
Jūsų dėmesiui grupės narės komentaras ir nuotraukos: „Draugė sako kaip čebureko norėtų, sakau girdėjau gerų atsiliepimų apie čeburekinę Vilniuje netoli stoties, Šopeno gatvėje. Sakau va mums kaip tik pakeliui, nebrangiai užkąsim, nes senais laikais tikrai pigu buvo. Žinojom, kad visur pabrangę, bet už čeburekus tiek mokėt nesitikėjom. Čeburekas su kiaule-6.5€, su aviena ir sūriu-8€, sultinys, beje tikrai natūralus, sodrumo mažoka, bet ne iš kubelio -1.5€, alus 0.3 -3.5€. Šiaip tešla skani, aliejus nesenas, įdaro pakankamai, sultinga, nu bet vis tiek ta kaina.”
Nuo Riebaus katino pridursiu, jog tokias kainas už čeburekus galėtų mokėti tik šeichai Dubajuje. Bet tie nors ir turtingi, bet tuo pačiu ir protingi, tai vargu ar už tokius nusususius čeburekus mokėtų po 8€, net jei jo viduje kaip skelbiama ir aviena su sūriu.
Suprantu, kad viskas brangsta bet čeburekas niekada nebuvo prabangos patiekalas, niekada juo ir netaps, kad ir lėkštės dydžio jį iškepsite.
Kiek jo viduje mėsos, 50-70g.? Kas jame be avienos dar iš sudedamųjų dalių yra brangaus? O ir pažvelgus į čeburekų nuotraukas, susidaro toks jausmas, kad tešla čeburekų buvo savaitę aliejuje mirkyta, o įdaro į vidų tik patrupinta dėl spalvos…
Nesakau, kad aš sau negalėčiau leisti tokio čebureko, bet mano vidinis balsas už čebureką tiek mokėti niekada neleistų. Nes po to jis mane durnintų dar kelis metus primindamas apie padarytą kvailą klaidą…