„Kibinai Suvalkijoje tokie suvalkietiško stiliaus. Mėsos viduje koks šaukštas, ne daugiau, toks kukuliukas, ir tas gabaliukas ten, kur aidas aidi varpelio, tai jo dar neatkandome, viduje it kibino inkliuzas, o tešla tipo storesnių blynų. Paėmė vyras vieną kibiną kavinėje dviems, degustacijai prie kavos, nes netrukus pietausime Kaune.
Jei vakar dieta vadinosi “Užburianti”, tai Marijampolėje yra kibinai “Laimės šulinys”. Atkandi minkštos tešlos pyragėlį ir dugno viduje randi siurprizą – burbuliuką.”
Štai tokiais įspūdžiais pasidalino vienas facebook vartotojų savo paskyroje.
Toks pranešimas sulaukė didelio susidomėjimo ir panašaus kiekio komentarų.
Kelis, įdomesnius publikuojame ir mes:
„Užtat naminės dešros Suvalkijoj skanios”
„Gedimino gatvej Marijampolėje ir kibinai ir čeburekai skanusne visi skupus”
„Tai tu pašvilpauki bernioke,prie tuščio kibino vidaus…”
„Ir dar ,kada suvalkietis jautį pjauna ,kada pas jautį stačias,daugiau mėsos, šį kartą tikriausia nebuvo stačias tai ir mėsos mažiau”
„Labai negražus postas. Visuose miestuose gali pasitaikyti panašių atvejų- ar tai būtų koks žemaitijos, ar Aukštaitijos miestas. Bet ne, Suvalkija užkliuvo.”
„Man skaniausi kibinai savo pačios daryti ir mėsos labai nemažai, o ir tešla pasakiškai skani. „
„Suvalkietiškai,taupiai iš ties,visai nejuokinga.labai jau klesti apgavystės”
„Namie paciam kibino savikaina iseina apie 1e pagamint, o ko jus norit is pirktu jiem dar reikia uzdirbt mokescius moket”
„Geras! Šitas laimingas pasitaikė – su mėsos gumuliuku!”
„Mantinginiai kibinai ko norėti mes pastoviai tokius darbe valgom”
„Na čia gal tos mėsos ir buvo daug bet kad mėsa dabar ir parduotuvėje idedi kotletus kepti kumščio didžio o iškepus gaunasi tik galkutės
ir pilna vandens keptuvė”
O ką manote jūs parašykite komentaruose.
P.S. teksto pagrindinė nuotrauka asociatyvi ir nieko bendro su minimu kibinu neturi.