Ačiū skaitytojui už nuotrauką ir komentarą: „kulinariniai kariuomenės šedevrai. Guliašas (ruda masė), žirnių (?) košė patiekta su itin aromatingomis brandintomis kopūstų salotomis.O kitoje nuotraukoje to pačio guliašo variacija kol virtuvė turėjo morkų „
Čia priėjo Riebus katinas ir tarė: viešindamas patiekalą su žirnių košę ilgai galvojau ar nenusidėsiu Tėvynei, išduodamas karinę paslaptį. Jūs tik pagalvokite kokia puolamoji galia pulko karių pamaitinto tokiu patiekalu?? Jei vidinių organizmo pabūklų nepavyktų užtaisyti garsiam šaudymui žirnių pagalba, tai pastovėjusių kopūstų pagalba garantuoti ne tik garsūs driokstelėjimai, bet ir galimi pritūpimai kas keli metrai po kiekviena egle. Nuo tokių driokstelėjimų priešas garantuotai išsilakstys į visas puses…
P.s. siųskit nuotraukas iš mokyklų, darželių, ligoninių, ir nuo šiol iš karinių dalinių, o mes jas viešinsime. 99% paviešintų įstaigų susilaukia svečių, kurie kruopščiai patikrina įstaigoje esamą situaciją.