Sveiki, Katine.
Mes su vyru, kaip „tikri” lietuviai, per šventes nusprendėm Palangoj apsilankyt, pro Basanavičiaus gatvę praeiti. Kadangi labai jau gurgė pilvai, nusukom į pirmą kavinę – „Monika” (atsiprašau, restoraną – nors nelabai apsiverčia liežuvis taip vadinti).
Dar pagalvojau kad veelnias, taip norėčiau kokių skanių bulvinių blynų, su mėsa, grybų padažu. Belaukiant padavėjo (o laukėm TIKRAI ilgai, nors daugiau bei vieno staliuko užimto aplink nebuvo), kaip visada nusprendžiau internete paskaityti, ar tik nebus šitoj kavinėj Katinas apsilankęs. Ir tikrai!
Savo straipsnyje prieš porą metų juokavote, kad kitąmet valgysime bulvinius blynus su mėsa už 15€. Na nežinau kaip su tuo „kitąmet”, bet šiemet – tikrai kad 15€ kainuoja!
Pusė porcijos bulvinių blynų su mėsa – 9,50€!!!! Šiaip kainom nesiskundžiu (ten kur jos adekvačios), bet čia – apiplėšimas vidury baltos dienos!
Tai pažiūrėjau į kainą, pamirksėjau kad įsitikinčiau, kad gerai perskaičiau, ir nusprendžiau, kad graži aš ir be bulvinių blynų – juk reikia figūrą palaikyti prieš vasarą 🙂
P.s. O kad Jūs tikrai manim patikėtumėt, pridedu ir nuotrauką – baisiai švietė saulė, todėl nuotrauka nekokios kokybės, o ir šėšėlis toks „su potekste” – bet jaučiu, kad TURĖJAU su Jumis pasidalinti 🙂 „
———-
Ačiū skaitytojai už laišką, atsakydamas į jos laišką galiu tik pritarti kiekvienam jos išsakytam žodžiui – ir man tokia kaina už bulvių tarkius su mėsos įdaru kaina atrodo naivių poilsiautojų apipiplėšinėjimu.
Sutinku ir su nuomone, kad verslas turi uždirbti, bet kur tos ribos? O ribas brėžiame mes klientai.
Va neitų niekas į minimą barą valgyti tų blynų, ir patikėkite manimi, jau į liepos mėnėsio vidurį kaina sumažėtu trečdaliu.