Riebuskatinas.lt
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
Riebuskatinas.lt
Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus

Tartar

2023-06-20
Užkandžiai
0 0
Tartar
Pasidalink FacebookPasidalink TelegramSiųsk drauguiPasidalink Linkedin

Pjauname keleto „vyriškų” pirštų storio jautienos gabaliuką. Dedame ant išmirkytos vandenyje kedro lentelės. Grilius 120C, su deflektoriumi, rūkiname 15 min. Jei labai šalta lauke, tikiuos Hefaistas neužpyks, – jungiame orkaitę be vėdinimo, temperatūra 160C.

Jautieną supjaustome itin mažais gabaliukais. Sumaišome su smulkiai pjaustytu mėlynuoju svogūnu, truputis druskos bei pipirų. Padažui 30% Sriracha hot chilli padažas, 70% – majonezas. Viską sumaišome kartu. Galite pagardinti kaparėliais ar smulkintais karnišonais.

Ant Jūsų mėgstamos duonos užpilame alyvuogių aliejaus ( iš abiejų pusių) bei paskrudiname ją ant silikoninio kilimėlio.

Smulkiai supjaustome avokadą. Jį šaukštelio pagalba suformuojame apvaliame indelyje. Ant viršaus dedame tartar’o mišinį. Pagardiname sultenėmis ar kitais Jums patinkančiais žalumynais.

Esu tikras, kad ir nemėgstantys žalios mėsos skonio, su malonumu mėgausis šiuo receptu:)

P.S. Žalios mėsos gurmanams, rekomenduoju plonai supjaustytą parūkytą jautieną pagardinti lašeliu balzamiko bei žalumynais su Guacamole bei Sriracha padažais, daigintomis sėklomis.


 

Gal patiks?

Labai paprastas, daug darbo nereikalaujantis duonos receptas
Užkandžiai

Labai paprastas, daug darbo nereikalaujantis duonos receptas

2025-01-23
Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu
Užkandžiai

Kai išmokau kepti bulvių traškučius, į pirktinius nebežiūriu

2023-09-20
Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis
Užkandžiai

Brandintos rūkytos jautienos sumuštinis

2023-06-20
  • Apie Riebų katiną
  • Svetainės taisyklės
  • Privatumo politika
  • Susisiekime

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Rezultatų nėra
Rodyti visus rezultatus
  • Pradžia
  • Apžvalgos
  • Įdomybės
    • Verta žinoti
    • Laisvalaikis
    • Gyvenimiškos istorijos
    • Rašo skaitytojai
    • Maitinimas Lietuvos ligoninėse, mokyklose, darželiuose
    • Ką slepia produkto pakuotė ?
    • Kam mest, o gal nepastebės ir išpirks ?
  • Receptai
    • Visi receptai
    • Užkandžiai
    • Salotos
    • Sriubos
    • Karšti
    • Desertai
    • Pica
    • Vaistažolės
  • Prasčiausias LT patiekalas
    • Prasčiausias patiekalas 2024
    • Prasčiausias patiekalas 2023
    • Prasčiausias patiekalas 2022
    • Prasčiausias patiekalas 2021
    • Prasčiausias patiekalas 2018
    • Prasčiausias patiekalas 2017
  • Pavaišink senjorus cepelinais

© 2023 Riebus katinas | Visos teisės saugomos