Jautieną supjaustome plonais griežinėliais. Pabarstome druska bei pipirais. Supjaustome plonais griežinėliais svogūną bei papriką. Tarkuojame sūrį. Viską sudedame ant ištiesto jautienos gabaliuko. Ant viršaus tiesiame rūkytą šoninę. Viską susukame į suktinuką. Persmeigiame šlapiu smeigtuku. Grilius 150°C. Su deflektoriumi. Kepame kol išsilydis sūris bei apskrus šoninės viršutinė dalis. Dūmo skoniui- rūkymo drožlės. Kalafiorus taip pat parūkome 15 min. ant silikoninio kilimėlio. Išėmę, pridėję druskos, pipirų, šaukštelį sviesto bei grietinėlės – sublenderiuojame. Garnyrui coleslaw salotos. Sutarkuojame kelių rūšių kopūstus, morkas. Dedame druskos, pipirų, cukraus, išspaudžiame citrinos sulčių. Sumaišome su majonezu.
Kalorijų daug, bet skonis pasakiškas
Verta „nusidėti”