Jei kas manęs paprašytų kelių žemiškų priešnuodžių nuo veganizmo, tai net nedvejodams įvardinčiau wagyu jautieną ir iberico kiaulieną. Jei šia mėsa maitinti abejojančius mėsos nauda organizmui, ar jos skoniu, jie būtų greitai atvesti į doros kelią ir pataptų patys didžiausi mėsavalgiai pasaulyje, aišku po Riebaus katino.
Šį kartą jūsų dėmesiui Iberico secreto.
Manau tuo viskas ir pasakyta…
Paragauji ir supranti, kad apie kiaulieną kaip mėsą iki šiol nieko ir nežinojai…
Klausiate kaip ją paruošti? Ši mėsa tokia gera, kad ją nepersistenkite ruošdami. Norite prieskoniuojate prieš kepimą, norite po. Rezultatas abejais atvejais bus superinis.
Aš kepiau 180C temperatūroje po kelias minutes iš abiejų pusių.
Skanaus
P.s. eilinį kartą geros mėsikės pirkau www.euribija.lt