Adana kebabinė
Ką pamiršau paminėti filmuodamas apžvalgą: – tiems kas kabinėjasi prie video kokybės, ar garso, galiu patarti, geriau prisidėkite paremdami mano veiklą Patreon platformoje (nuorodą rasite žemiau), nes ko trūksta aš ir pats žinau. Prisidėsit – įsigysiu profesionalios technikos; – kebabas lavaše buvo aštrus, nes jį sutepti naudojo aštrų padažą, kurį aš jam pasirinkau iš galimų kelių variantų. Tik dėliodamas video medžiagą prisiminiau šią detalę. Ir šio pasirinkimo nesigailiu. Šis padažas puikiai būtų tikęs ir jautienos šašlykui; – džiugina tai, kad padažai patiekiami atskirai, o neužpilami ant bulvių, šašlykų ar sparnelių; – padažai tiršti, ir nors to filmuodamas video nepaminėjau tai matosi ir filmuotoje medžiagoje. Abu padažai gardinti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis, o ne džiovintomis; – salotos irgi patiektos atskirai, o ne kartu su karštu patiekalu viename inde, ko pasekoje jos po transportavimo gaunasi lyg pašildytos; – kurdamas video ir žiūrėdamas į kasos čekį jame neradau įskaičiuotos baklavos, tai čia dar viena mįslė, po tos su 12 sparnelių, vietoje gautų 6; Gero video žiūrėjimo. Ir laukiu jūsų pasiūlymų naujoms apžvalgoms, eksperimentams, ar receptams.