Rašo skaitytojai:
„Sveiki, mačiau dalinotės uogiene su kirminu. Mes su žmona radome panašų radinį užsisakę Rytų Azijoje Kaune.
Valgėm, valgėm kol žmona pirma nepamatė siurprizą.
Įdomu kokiomis sąlygomis jie laiko tuos riešutus arba kokio senumo naudoja, kad parazitai jau veistis pradėjo.
Į Rytų Azija nieko nerašiau nenorėjau nervintis ir dar labiau gadintis vakaro nuotaiką. Gal pasidalinkite jūs, tada jie labiau suklus ir eis apsitvarkyti sandėlio.
O ir kitus žmones įspėsite, kurie pirks iš ten kad žiūrėtų ką deda į burną, kad kirmėlių su lervomis neprisivalgytų.
Norite, kad šis patiekalas taptų šių metų „Prasčiausias LT patiekalas” NR. 1? Balsuokite. Balsavimas vyksta paspaudus bet kokią emociją po nuotrauka. Daugiausiai emocijų surinkęs patiekalas gruodžio mėn. taps nugalėtoju.
Savo nusiskundimais galite pasidalinti su manimi asmenine žinute, arba patys išsakyti savo įspūdžius facebook grupėje – Maitinimo įstaigos – atsiliepimų knyga .
Balsuoti galite paspaudę čia.