Pirma mintis, kuri šauna į galvą kodėl puslapį pavadinau,, Riebus katinas”, o ne ,,Mitų griovėjas”. Nes dabar sugriausiu vieną mitą, o gal jis jau senai sugriautas…
HBH daugumos liaupsinama vieta, vasarą net kažkuo primenanti Maskvoje Lenino mauzoliejų (nes ten ir čia eilės norinčių patekti). Klausimas ko? Ar mes jau pradėjome valgyti bet ką, pagaminta bet kaip? Kaip galima imti už kepsnį virš 7 eurų, kuris geriausiu atveju vertas 3? Mėsa sausa, prieskonių gausybė, garnyras jau pažiūrėjus verkti noris, ką jau kalbėti apie valgymą… Va, kas dar laiko šią kavinę, tai cepelinai, jie buvo dideli ir skanūs.
Tiesa ir cibulinė buvo skani, pagaminta pagal senas lietuvių tradicijas. Kyla klausimas, tai gal tokiai vietai ir užsiimt cepelinų, vėdarų, bei šaltibarščių gamyba, bet gink Dieve ne kepti kepsnius…. Nes kaip ir ,,Briedžių medžioklė” Karmėlavoje sugeba tik cepelinus virti ,(nors ir jie labiau primena muilą…), Suprantu, kad ne visi viską mokame daryti tobulai, bet , manau, ir patariu virtuvės šefams- gaminkite tai , ką mokate geriausiai, kol neprasidėjo ,,kavinių tuštėjimo metas”…
Vertinimas: Interjeras – 4 Švara – 8 Aptarnavimas -7 Maistas – 4 Viso: 23 balų (Vidurkis – 5,75)